Виніфікація: ручний збір, сушка винограду протягом кількох місяців, видалення плодів, ферментація/мацерація при контрольованій температурі.
Витримка: вино витримується протягом 24 місяців у новому баріку з подальшою тривалою витримкою у пляшці.
Структура і складність дозволяють вину вдосконалюватися під час дозрівання в пляшці до 35 років, досягаючи вершини через 20-25 років від вінтажа.
Зона виробництва: прекрасний виноградник на схилі пагорба в Вальполічеллі, поблизу Верони.
Ґрунт: вапняно і крейда.
Клімат: м'який, з невеликою кількістю дощів і високими літніми температурами, які дозволяють винограду дозрівати в найкращих умовах. Відбуваються широкі зміни температура між днем і ніччю, що ідеально підходить для збереження аромату і кислотністі винограду.
Управління виноградниками: для досягнення ідеального дозрівання винограду проводиться літня обрізка та ретельне проріджування листя. Крім того, врожайність зберігається на дуже низькому рівні, щоб підвищити якісні характеристики та концентрацію ягід.