Витримка: 6 місяців на меззі з чачі.
Нагороди: Грузинська гільдія вина 2021 - срібна медаль
Виробництво: всього 1500 пляшок
Метод: традиційне картлійське вино, що витримується протягом 6 місяців у квеврі, на меззі з чачі
Чінурі - провідний винний сорт для білих вин у Картлі, поширений по всьому регіону (Квемо Картлі, Мцхета-Мтіанеті, Шіда Картлі). Традиційно з нього роблять дуже легкі, вишукані білі вина, хоч часто цей сорт повністю витримують на чачі. У деяких частинах Картлі його пресують разом із Горулі Мцване чи Тавквері. Це один із найкращих сортів для ігристого вина. Чінурі є головним компонентом вина Атенурі, який виробляється в однойменній місцевості.