Виноробство. Вино ферментується у сталевих резервуарах при холодній температурі / тривала мацерація / два віджима на день під час ферментації та один до кінця мацерації при низькій температурі. Це займає приблизно 31 день.
Витримка 18 місяців у нових французьких баріках 90% та нових американських бочках 10%
Рівень алкоголю 15%
Rompesedas – це один із знакових для компанії виноградників. Назва використовувалося засновником виноробні на початкових етапах. Посаджений в 1917 році, це напрочуд стара ділянка. Зібраний вручну врожай у ящики, вручну відібрані ягоди та найкраща технологія для виробництва вин; Rompesedas передає характер, індивідуальність та традиції Торо.
Клімат - холодна та вітряна зима, з сухим та спекотним літом, що створило дуже гарні кліматичні умови для виняткового врожаю.
Рік посадки винограду- 1917 (вік лоз 105 років)
Площа виноградника – 11,25 га.