Виноробство. Вино ферментується у сталевих резервуарах при холодній температурі / тривала мацерація / два віджима на день під час ферментації та один до кінця мацерації при низькій температурі, протягом приблизно 31 дня.
Витримка 12 місяців у бочках із французького дуба та бочках із американського дуба.
Рівень алкоголю 15%
Salgaredo - Мальовнича ділянка недалеко від виноробні, посаджена 1930 році. Ці міцні виноградні лози Тінта де Торо, скручені під дією часу, є прикладом виживання. Природа, навіть непередбачувана та примхлива, викликає у нас замилування. Намагаючись поважати це, компанія здійснює екологічно безпечне сільське господарство та екологічно відповідальний процес виноробства. В результаті виходить повнотіле вино з інтенсивним ароматом, змішаним з тонкими деревними нотами.