Hacienda Pradologar 2017 0,75 L

Хасіенда Прадологар - Арт. MDV008
Червоне Сухе

Об'єм

Пляшка 0,75 л
8 060 ₴

Кол-во

Замовити алкогольні напої можуть особи, старші 18 років


Витримка: 23 місяця в 100% нових бочках з французького дуба.
Назва виноградника: «Ла Вікторія»
Площа: 6 га
Середній вік лоз: 50 років
Грунт: гравій з високим відсотком вапнякових елементів, таких як каміння, галька та гравій по всій глибині. Дрібна земля з крейдою.

Вино з офіційною відміткою «Viñedo Singular», що виражає унікальний терруар, найбільш ексклюзивне вино в асортименті Marqués de Vargas. Вино надзвичайної тривалості, наше vino de guarda par excellence, всесвітньо визнане як одне з 15 найкращих в регіоні Ріоха.
Обмежене виробництво та пронумеровані пляшки. Вино випускається лише в найкращі урожаї, використовуючи виноград з найстаріших лоз на території, висаджених в середньому 50 років тому.

Hacienda Pradolagar виготовляється виключно з винограду з найстаріших виноградних лоз на винограднику «La Victoria», ділянці, оголошеній Міністерством сільського господарства як - «Viñedo Singular», завдяки унікальним характеристикам терруару; відданості виноробству та повазі до традиційних методів.

Виробництво і витримка
Після ретельного і дбайливого відбору на самому винограднику найкращих сортів винограду Темпранільо та Мацуело, грони винограду потрапляють у холодильні камери протягом кількох хвилин після ручного збору, в 12-кілограмові ящики. Там вони залишаються на ніч при рівномірній температурі 6-8 C, перед ручним сортуванням наступного дня на столі для збору врожаю.

читать дальше
Аромат, Колір, Смак Колір: чистий, насичений рубіновий колір з фіолетовими відблисками. Аромат: пряний ягідний з насиченими вершковими відтінками дуба. Смак: насичений і свіжий, з відтінками пряностей. Смаки ягід, сливи та лаванди завершуються гарною щільністю та балансом
Сортовий склад Темпранільо 80%, Мацуело 20%
Міцність 14%
Солодкість Сухе
Виробник Marques de Vargas
Вінтаж 2017

Відмінно поєднується

чудове поєднання з дичиною або смаженим м'ясом, а також з сиром та шоколадом.

Температура сервірування

16-18 С

Please wait...