Зона виробництва: маєток Колвендраме, на пагорбах Рефронтоло, між Конегліано і Вальдобб'ядене, ця територія внесена до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Серед цих пологих схилів є височина, позначена на старих картах як тригонометрическая точка, яка називається «Tombola di Pin». Навколо цієї Томболи, в грунті з мергелю, особливий, чудовий клімат, лози лежать, а виноград дозріває, щоб зробити обмежену кількість ігристого методом шампань.
Висота виноградників: 200-350 м.
Грунт: має ідеальну структуру для вирощування винограду з правильним процентним вмістом глини. Вона особливо багата туфом, який характеризує вино.
Рік посадки виноградника: 1984.
Виніфікація: м'яке пресування, холодне статичне освітлення і ферментація при контрольованій температурі. Частка вина ферментується і очищається протягом 8 місяців в дубових барріках.
Друга ферменація: Кюве готується навесні. Потім його розливають в пляшки, і друге бродіння відбувається при 12 ° C.
Витримка на осоді: 120 місяців (10 років) при температурі 12 ° C.
Потенціал до витримки: 20 років
Залишковий цукор: 0 г / л.