Виноробство: після збору врожаю виноград в невеликих контейнерах відправляється на виноробню для видалення гребенів і після однієї ночі замочування з шкіркою сік відбирають для ферментації в сталевих резервуарах при контрольованій температурі (20-22 ° C). Lagrein Rosé витримується в сталевих танках без малолактичної ферментації.
Виноградники: Виноград висаджений на висоті 250-400 м над ур. м. в глині, гравії і піщаних грунтах, де він відчуває різкі добові коливання температури.
Потенціал 2-3 роки
Залишковий цукор: 0,5 г / л
Зюдтіроль / Альто-Адідже - це динамічний виноробний регіон в північній частині Італії, що поєднує в собі жвавий альпійський клімат, гірське виноградарство і складну геологію блискучого середземноморського сонця. Тут, в Кантіна-Трамін, за виноградниками доглядають численні руки 300 дрібних виноградарів, чия спадщина полягає в тому, щоб витягувати зі свого винограду краще, досягаючи вищої точки в винах, що відображають унікальність району, який вони називають домом.