Наближається кінець року і постає одвічне питання - "Що подарувати бізнес партнерам?", - "Які корпоративні подарунки обрати?"
Звичайно варіантів безліч, але алкоголь завжди був і є актуальним подарунком. Тому ми вирішили зробити для Вас цю підбірку:
1. Подарункова корзина. Безпрограшний варіан, адже наповнення подарункової корзини можна зробити індивідуальним об'єднавши декілька груп товарів: вино, оливкову олію, оливки, пасту і т.д.  А головне - цим варіантом можна задовільнити будь який бюджет. Пропонуємо Вам декілька варіантів:
Gift 1    Gift 2   
  Gift Set №1                   Gift Set №2    



 Gift 3    Gift 4  

  Gift Set №3               Gift Set №4

2. Вино в подарунковій коробці. Варіантів цього подарунку може бути дуже багато, але ми рекомендуємо Вам звернути увагу на вина нестандартній об'ємів - це вина 1,5 л і 3 л. Зазвичай такі вина продаються в дерев'яній,  брендованій коробці. 
      Carmignano Riserva                        Варгас                             
Carmignano Riserva 1,5 л   Marques de Vargas  1,5 L  
   Солер  
     Soler Rosso 1,5 L

3. Вина спеціальних років. В цю категорію можна віднести вина старих вінтажів (років), які самі по собі вже мають велику цініність, зазавичай це червоні вина, які мають великий потенціал до витримки. Такі вина можуть зберігатися до 30 - 50 років і мають велику цінність серед поціновувачів.

Бароло Ла Роса                                                                                             
Barolo Vigna La Rosa 1998  
Gewurztraminer Vendange Tardive    
Gewurztraminer 1998  
         
            Томбола ді Пін                                                                                     
Tombola di Pin 2009