Скоріш за все в вашому браузері вимкнений JavaScript. Ви повинні увімкнути JavaScript в вашому браузері, щоб використовувати всі можливості цього сайту.
Recently added item(s) ×
You have no items in your shopping cart.
Просекко Розе Брют Міллезімато - Арт. P001 Рожеве Брют
Об'єм
Кол-во
Замовити алкогольні напої можуть особи, старші 18 років
Метод виробництва: Шармат. Друга ферментація в резервуарі: 60 днів Дозрівання. 30 днів в танку. Час збору врожаю. 20 серпня-15 вересня. Ручний збір. Кислотність 5,5 г / л. Залишковий цукор 10 г / л
Відмінно поєднується
як аперитив, з салатами і морепродуктами.
Температура сервірування
4-5 С
Please wait...