Не містить сульфітів!
Вино відповідає веганським та органічним принципам.
Виніфікація: очищення від кісточок і подрібнення винограду, м'яке пресування винограду, прохолодне статичне освітлення та бродіння виключно з дикими дріжджами при контрольованій температурі в резервуарах з нержавіючої сталі при 18° C. Потім вино кілька місяців очищається на його благородному осаді у чанах з нержавіючої сталі при контрольованій температурі. Осад часто змішують, щоб збільшити насиченість та гладкість вина.
Структура і складність вина дозволяють йому покращуватися під час дозрівання в пляшці, до 5 років, досягаючи вершини через 2-3 роки після збору врожаю.
Натуральність: органічні та веганські принципи, без додавання сульфітів.
Ґрунт: алювіальний, дуже багатий глиною.
Клімат: м'який, з дуже невеликою кількістю дощів і високими літніми температурами, які дозволяють винограду ідеально дозріти.