Не містить сульфітів!
Вино відповідає веганським та органічним принципам.
Виніфікація: видалення плодоніжки та подрібнення винограду, мацерація протягом 10-15 діб у спеціальних резервуарах при температурі 25-28°С, з частим перекачуванням. Після закінчення цього терміну вино виймається з резервуарів і закінчується його ферментація виключно на диких дріжджах при контрольованій температурі в чанах з нержавіючої сталі. Після маломолочного бродіння вино дозріває протягом кількох місяців на його благородному осаді в барріках при контрольованій температурі.
Структура та складність дозволяють вину покращуватися під час дозрівання в пляшці, яка може тривати до 15 років, досягаючи вершини через 10 років після збору врожаю.
Натуральність: органічні та веганські принципи, без додавання сульфітів
Ґрунт: алювіальний, дуже багатий глиною.
Клімат: м'який, з дуже невеликою кількістю дощів і високими літніми температурами, яка дозволяє винограду ідеально дозріти.