Червоний вермут ді Туріно на основі вина виготовляється за оригінальною рецептурою Клементе Chazalettes сходить, з 1876 р де, крім полині, ви можете вловити нотки пьемонтского чабера, майорану і мускусу, а також екзотичного кардамону і коріандру.
Вермут названий на честь королеви Маргарити, яка в 1907 році вручила Chazalettes королівський патент на використання герба Савойського королівського дому.
Склад: 75% вино, цукор (130 гр / л), акоголь, 10% натуральні екстракти трав і спецій.
Екстракти, які використовуються: полинь гірка, чабер гірський, майоран, дудник (квіти, насіння, коріння), деревій, калган, коріандр, Мальва мускусна, Шавлія мускатний, мускатний горіх і інші (лимонний бальзам, імбир, кора хінного дерева, ревінь, кардамон, кориця, помаранча ...).