Витримка: 40 місяців в бочках із Славонского дуба (30/35 гл) і 1 рік в пляшці.
Висота виноградників над рівнем моря: 280 - 350 м.
На виноградниках строго контролюють врожайність, роблять ручну суху обрізку, проріджування пагонів і весь виноград збирають виключно вручну.
Виробництво: 3 000 пляшок.
Brunello di Montalcino Riserva - це результат наполегливої праці на трьох кращих виноградниках компанії. Оскільки на винограднику Дуелеччі протягом декількох років був найкращий урожай, компанія вибрала саме його для виробництва Brunello di Montalcino Riserva. Виноградник має чудову експозицію, яка простягається на пологому схилі пагорба в південній частині Монтальчіно.Виноградник має дуже кам'янистий ґрунт завдяки чому він показує кращі результати в прохолодні року.
Нагороди:
Vinous (Antonio Galloni) – 92 бала
James Suckling – 96 балів
Gambero Rosso – 3 bicchieri
Robert Parker – 95 балів
Bibenda – 5 grappoli