«Ла Роса» - повністю висловлює всю концепцію, історію і якість вин Бароло із Serralunga d'Alba.
Витримка: 3 роки в середніх і в великих бочках (дуб з Славонії і центр Франції),
12 місяців в пляшці.
Свого піку вино Barolo досягає через 8-10 років після збору врожаю, але його життя значно варіюється в залежності від врожаю.
Barolo "Vigna La Rosa" - рясне, соковите, ароматне вино, яке стає таким завдяки дуже високоякісному винограду сорту Неббіоло, вирощеному на ділянці "Ла Роза" в муніципалітеті Серралунга д'Альба. Виноградник розташований в середині пагорба на висоті 250-300 метрів над рівнем моря і має південну і південно-західну експозицію. Другою причиною успіху та значущості цього вина, безумовно, є робота виноробів. Ретельно підібрані методи винификации, ідеальні умови бродіння і особливі способи витримки вина в дубових бочках різного об'єму протягом 3 років дозволяють отримати вино з елегантним, інтенсивним ароматом і правильним балансом в смаку. Потенціал зберігання чудового Barolo "La Rosa" становить 15-25 років. Перед вживанням рекомендується декантація протягом години.