Структура і складність дозволяють вину вдосконалюватися під час дозрівання в пляшці, яке може тривати до 20 років, досягаючи вершини через10 років.
Вино містить низький рівень сульфітів.
Naturalmente Rosso – це суміш двох сортів винограду, які отримали широке поширення вирощування на венеціанських виноградниках протягом багатьох століть: Мерло і Рабосо. Органічні та біодинамічні принципи у винограднику, ручний збір врожаю, відсутність маніпуляцій на виноробні, місцеві дріжджі, ферментація на шкірці, відсутність фільтрації.
Місцерозташування: вино виробляється в маєтку Le Ronche, розташованому в м. Фоссалта ді П'яве. «Le Ronche» —в 10 км від Адріатичного моря і в 50 км від Доломітових Альп.
Виноградник: для досягнення ідеального дозрівання винограду, поза звичайним управлінням виноградником, проводиться літня обрізка та ретельне проріджування листя. Крім того, врожайність зберігається на дуже низькому рівні, щоб отримати насичений в тілі і ароматі виноград. У центрі уваги – органічне землеробство.
Ґрунт: алювіальний, «каранто», суміші білої глини та мінералів з Доломітових Альп.
Клімат: м’який, з дуже малою кількістю дощів і високою літньою температурою, що дозволяє винограду дозрівати в найкращих умовах.