Не містить сульфітів!
Вино відповідає веганським та органічним принципам.
Виніфікація: видалення плодоніжки та подрібнення винограду, мацерація 10-15 діб у спеціальних резервуарах при температурі 25-28°С, часте перекачування. Після закінчення цього терміну вино виймається з резервуарів і закінчується бродіння виключно на диких дріжджах при контрольованій температурі в резервуарах з нержавіючої сталі. Після малолоктики вино декілька місяців дозріває на благородному осаді в баріках при контрольованій температурі.
Структура і складність дозволяють вину вдосконалюватися під час дозрівання в пляшці, яке може тривати до 15 років, досягаючи вершини після
10 років від збору врожаю.
Натуральність: органічні та веганські принципи, без додавання сульфітів.
Ґрунт: алювіальний, дуже багатий глиною.
Клімат: м'який, з дуже невеликою кількістю і високими літніми температурами, яка дозволяє винограду ідеально дозріти.