Sassicaia Bolgheri 2017 0,75 L

Сассікайа Болгері - Арт. ARS002
Червоне Сухе

Об'єм

Пляшка 0,75 л
21 000 ₴

Кол-во

Замовити алкогольні напої можуть особи, старші 18 років


У перекладі з італійського "Сассікайя" означає "кам'яна земля". Свою назву вино отримало завдяки кам'янистим грунтам виноградників Каберне Совіньон. Перше вино цієї марки, представлене на ринку, було виготовлено з винограду врожаю 1968 року.

Тенута Сан Гуїдо - один з найвідоміших італійських виробників вина, чиї виноградники знаходяться в тосканському субрегіоні Болгері. Крім вин в господарстві виготовляють традиційну оливкову олію першого холодного віджиму і граппу. Господарство належить італійській виноробній сім'ї Інчіза делла Роккетта, яка по праву вважається піонером в області освоєння бордоских сортів винограду в Італії і створення "супертосканських" вин. Виноградники Сассікайа знаходяться на висоті 80 метрів над рівнем моря. Великий вплив на клімат надають близько розташоване море і пагорби, які оточують виноградники і захищають їх від вітру. Виноградники висаджені за технологією "cordone speronato". Урожайність близько 5000 кг з гектара.

Витримка вина: кожен сорт винограду витримується окремо в барріках з французького дуба (одна третина нового дерево і інші, перший і другий пасаж) 24 місяці.
Після чого вино змішують вже перед бутилюванням.

читать дальше
Аромат, Колір, Смак Колір: рубіново-червоний. Аромат: ягід, чорної смородини, ванілі і спецій. Смак: Округле, повнотіле вино, має відмінну структуру, вагомі таніни і високий рівень кислотності, залишає ягідний, тривалий післясмак.
Сортовий склад Каберне Совіньон: 85%, Каберне Фран: 15%
Міцність 14%
Солодкість Сухе
Виробник Tenuta San Guido
Вінтаж 2017

Відмінно поєднується

з насиченими стравами, м'ясом на грилі, смаженими голубами і витриманими сирами.

Температура сервірування

16-18 С

Please wait...